vrijdag 1 augustus 2014

Dag 21 een dag van totale rust

We worden ieder weer op ons eigen tempo wakker. Ik start de dag als zo vele hier lekker met een jus Orange aan het zwembad. Na een tijdje meld ook Michel zich. We ontbijten samen. De keuze wordt al minder omdat de dagen ook gaan op raken. Ik neem de laatste p&j met een yoghurtje, Michel bakt wafels.





Tycho maakt het vandaag helemaal bont en komt pas om 12.30 uur eens kijken of de zin schijnt. Oke het is vakantie, voor 1 keer dan.
Voor de lunch, Tycho ontbijt nemen we een sub(way) bij het zwembad. De mannen halen ze op korte afstand van de villa.
Ik begin vast met het inpakken van 1 koffer. Tot grote schrik breekt het zij slot. Paniek, maar gelukkig zat er nog een reserve slot aan dr zijkant en laat het nou net de goede kant zijn. Pff alleen nog even monteren zonder schroevendraaier, maar met een keukenmes lukt het prima ( even voor de duidelijkheid, het lukt Michel prima :-)
De rest van de middag blijven we lekker bij het zwembad.
Tegen 4 en rijden we toch nog maar even naar de jc pennies voor wat laatste inkopen. Badpak voor mij, happy soks en t shirt voor Tycho en korte broek en sokken voor Michel.
We rijden gelijk door naar Olive Garden, we krijgen gelijk een tafeltje. Michel en ik wijken af van het vaste menu. Wat voor Michel niet helemaal goed uitpakt. Bij bestellen vraagt hij of het menu kaas bevat. Want dat lust die absoluut niet. De serveerster geeft aan dat alles zonder kaas kan. Oke dan dus zonder kaas. Ik heb mijn twijfels want tortellini zonder kaas? Wanneer het komt is het inderdaad gevuld met ..... kaas.




Excuses al om. Vele rangen en standen passen de tafel en er komt een zelfde pasta maar dan zonder de tortellini maar een andere pasta soort en snel. Opgelost dus. Maar nee de manager komt ook nog melden dat het gerecht van de rekening wordt gehaald. Meer dan een prima service vinden wij.
Mijn keuze was pasta Cabonara met garnalen en kip, erg machtig maar ook erg lekker.




Tycho neemt pizza en



als toetje nog zeppoli. in z'n eentje eet hij het grooste gedeelte op. Wij allebei eentje, hij de rest. Waar laat die het. Hij is echt in de groei!



We sluiten de avond af met de thuis inkopen bij de Target.
Slik ik had al twijfels of we alles mee gaan krijgen. Dit maakt de twijfel niet echt minder :-)




Oke er zitten nog een paar inkopen bij voor dit weekend. Maar zeker niet de meerderheid.

Location:Corvina Dr,Davenport,Verenigde Staten

12 opmerkingen:

  1. Hahaha dat gaat puzzelen worden met die koffers Arianne,gelukkig heb je genoeg ervaring dus dat komt zeker goed. Lekker hè al die inkopen, hoeven we thuis geen kleren meer te kopen dat scheelt al weer lekker. Wij kopen zelf redelijk veel bij JC Penney voor de kids, die zijn nog niet zo bezig met merken. Laura begint wel maar vind het niet belangrijk als het maar leuk is,
    Geniet lekker van die laatste dagen......

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tycho heeft wel zo z'n voorkeuren maar de jc heeft ook veel merken (skate merken) dus zo af en toe koopt hij daar ook wel wat. En z'n happy socks. Die hebben ze alleen daar.

      Verwijderen
  2. Zo, dat is pas uitslapen Tycho!
    Totale rust voor pa&ma, heerlijk!
    Dat wordt passen en meten met de koffers, maar linksom of rechtsom, het lukt altijd!
    Veel plezier morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad tot nu toe altijd weer gelukt. De handbagage geeft altijd nig uitkomst. Eigenlijk willen we nog voor een winterjas voor tycho bij A&F maar ik ben bang dat deze uitdaging te groot gaat wirden :-)

      Verwijderen
  3. Tycho komt zeker uitgerust van vakantie thuis!!! hahaha en het lukt vast wel met jullie koffers. nog veel plezier. gr Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo tycho heeft lekker lang uitgelapen,kon gelijk aan de lunch.
    Ik merk hier dat de kids ookelke dg later wakker zijn.
    En jeetje je koffer al aan het pakken,wat gaat het snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou dat uitslapen lukt goed bij Tycho ;-)
    Succes met de koffers inpakken!
    Grtz.Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, dat gedoe met kaas herken ik. Wij hebben er ook zo 1 in de familie.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gelukkig dat er nog een slot op de koffer zit anders had je toch een nieuwe moeten scoren. Nu is het gelukkig taxfrree weekend, dat scheelt.
    Ik zie mijn favoriete gerecht voorbijkomen bij Olive Garden; pasta met kip en garnalen. Inderdaad veel en machtig en meestal delen wij deze schotel. Veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja dat is altijd de grootste uitdaging......hoe krijg je alles mee naar huis;) komt vast goed

    BeantwoordenVerwijderen